Vores bønner

Hos CoffeeBeansOnline.eu får vi ristet vores kaffebønner på små specialristerier i USA, England, Canada og Japan. Her har de gennem generationer udviklet og ristet kaffebønner efter de bedste og nyeste metoder.

Som kunde hos CoffeeBeansOnline.eu er du sikker på at modtage friskristede gourmetkaffebønner af højeste kvalitet.Vi har et bredt og velassorteret sortiment der hele tiden er under udvikling og forandring.

Hos CoffeeBeansOnline.eu er vores fornemste opgave konstant at tilbyde vore kunder de bedste produkter på markedet, samt at yde den optimale service.Vi svarer altid vores kunder personligt og bestiller du inden kl. 14.00 er du sikker på at modtage dine varer næste dag.

Vi ser frem til at servicere dig

Find netop din kaffe

Vi har gjort det nemmere for dig at finde lige netop din favorit kaffe.

Klik på kopperne til venstre - og du kan finde de kaffer, der passer lige netop til dine ønsker og behov.

Ristningsgrader

Light Roast

Også kendt som Kanel eller American Roast. Denne ristning giver generelt en mildere og sødere smag end bønner der er ristet mørkere. Bønnerne har en lys kanelfarve og er ikke olieagtige

City Roast

Også kendt som Medium Roast. City Roast er som oftest rigere og mere fyldig i smagen end de lysristede kaffer. Disse bønner har en mørkebrun farve, men er ikke ristet så hårdt, at de bliver meget olieret

French Roast

Generelt rigere og mere syrlige end andre ristninger. Disse bønner er meget mørkebrune og olierede. Flere foretrækker disse som deres espressobønner.

Italian Roast

Vores mørkeste ristning. Har en udtalt ”brændt” smag. Disse bønner er sorte og meget olierede. Ideel som espressobønne

Smagskaffer

Hos coffeebeansonline.eu finder du landets største udvalg af kaffer med smag, heriblandt de mest kendte Chocolate og French Vanilla, men også de mere specielle som White Chocolate Strawberry og Lucky Leprechaun. Vi udvikler og supplerer konstant vores sortiment, sådan at du som kunde hele tiden har det største og kvalitetsmæssige bedste udvalg

Det er vigtigt for os at pointere, at der ikke er brugt sukker eller andre tilsætningsstoffer i vores smagskaffer, kafferne kan derfor drikkes af diabetikere og andre der ønsker at undgå disse samt unødvendige kalorier.

Posestørrelse

Vores kaffe findes i 3 posestørrelser

1) 225 gram - 1/2 pound 
2) 450 gram - 1 pound
3) 2270 gram -5 pound

Emballage

Vores kaffebønner er pakket optimalt, sådan at de bibeholder deres friskhed længst muligt

Poserne er produceret af 2-lags folie med envejs ventil. Ventilen sikrer at kaffen kan afgive de gasser, som frisk kaffe afgiver lige efter ristningen. Samtidig er poserne varmeforsejlede, så der ikke kan komme luft ind.

Opbevaring

Husk at opbevare dine kaffebønner i originalemballagen i fryseren.