Fortrolighedsoplysninger
Hos Coffeebeansonline.eu er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.
Cookies:

Der benyttes ikke personfølsomme cookies. Det betyder at der ikke gemmes personoplysninger, men blot oplysninger som hjælper dig som kunde med at være logget ind og huske brugeradfård som indkøbskurven.

Logstatistics:

Statistik bruges af Coffeebeansonline.eu og betyder, at et statistiksystem opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. Vi anvender statistik med det formål at optimere vores website og dets funktionaliteter, samt skabe øget brugervenlighed.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en PBS løsning. Som registreret online har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig.

Hos Coffeebeansonline.eu er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart

De personlige oplysninger, du indtaster på Coffeebeansonline.eu videregives kun til PBS for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Registreringsoplysninger:

Hvis du er registreret som kunde, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig den bedst mulige service. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne yde dig den service, som du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os påinfo@coffeebeansonline.eu